Eind augustus verwacht ik ons tweede kindje. Dit betekent, dat ik met zwangerschapsverlof ga en wel vanaf maandag 30 juli 2018 t/m maandag 1 januari 2019. Diëtist Pien Braakhuis zal met veel enthousiasme mijn werkzaamheden overnemen. Ze stelt zich graag aan u voor;                 

Ik ben Pien Braakhuis en ik ben sinds 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik als diëtist in Den Haag gewerkt, waarbij ik onder andere patiënten heb begeleid met diabetes, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, maag- en darmklachten, intoleranties en onder- en overgewicht.

Ook ben ik als kok werkzaam geweest, waardoor ik u ook lekkere, gezonde en makkelijke recepten en kooktips kan adviseren.

Naast diëtist ben ik ook opgeleid tot leefstijlcoach. Ik begeleid met veel plezier kinderen en (jong) volwassenen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en ben ik ervan overtuigd, dat voeding en gezondheid ervoor kunnen zorgen dat u lekkerder in uw vel zit. Ook houd ik zelf erg van sporten en ben ik regelmatig voor spinninglessen in de sportschool te vinden. Daarnaast zwem ik graag en ga ik met veel plezier naar de hei om lekker te wandelen.

 

Tijdens de consulten wordt u op een positieve manier begeleid, waarbij uw doelen centraal staan. We zullen samen kijken hoe u gezondere keuzes kunt maken die u ook op de lange termijn kunt volhouden. Ieder mens is uniek, waardoor de adviezen specifiek en uiteraard in overleg met u besproken worden. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het ook belangrijk is om gedragsverandering te stimuleren. We zullen daarom aandacht besteden aan uw eigen gedachtes en overtuigingen en we kunnen samen kijken hoe we dit positief kunnen vertalen naar de praktijk!

 

Met vriendelijke groet,

Anna Gielen & Pien Braakhuis, diëtisten